- Paistetun tai grillatun lihan, broilerin ja makkaran lisuke
- Oivallinen dippi peruna- tai maissilastuille
- Tacojen ja Fajitaksien kastikkeena
- Mausteeksi pastakastikkeeseen tai pastakastikkeena sellaisenaan
- Mausteeksi Wokkeihin
Ruoka- & kokkailublogin alkuperäinen tarkoitus oli tallentaa kotiruokareseptejäni perheen käyttöön. Vanhempi tyttäreni sanoi joskus että "En halua - sitten joskus - muuta häälahjaa kuin iskän parhaat reseptit mieliruoista". Sittemmin homma rönsyili. Blogin nimi tulee siitä, että usein halusin kokeilla kalaseljankaa mutta perhe ei suostunut allergia- ja epäluuloisuussyistä, sekä siitä, etten alistu virallisten terveystahojen suolattomuusterrrorismin orjaksi.
keskiviikko 15. heinäkuuta 2009
Kayttöä "Paholaisen Hillolle"
Tein juhannukseksi ison satsin paholaisen hilloa. Pienessä kolmen hengen taloudessa tuolla reseptillä tehty annos kestää pitkään. Huonollakin mielikuvituksella löytyy monia käyttötarkoituksia:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti