- 3 kpl ohuita broilerin fileleikkeitä tms.
- 1 ruukku villirucolaa
- 1 ruukku lollorossoa
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 1 punainen suippo paprika
- 2 tuoretta kesäsipulia
- avokadoöljyä
- sitruunamehua
- kuivattuja yrttejä (basilika, oregano, rakuuna, provencen yrttiseos)
- suolaa
- mustapippuria
Revi salaatin laakean tarjoiluastian pohjalle. Lisää salaattipedille puolitetut kirsikkatomaatit, renkaiksi leikatut paprikat ja sipulit. Mausta salaatti avokadoöljyllä sitruunamehulla. Viipaloi kypsät broilerit ja asettele salaatin päälle.
Tällä kertaa kaapista löytyi vajaa tölkki lajiteltuja siemeniä, niitä pari hyppysellistä salaatin päälle lisärapeudeksi.
Lisukkeeksi valkosipulipatonkia; patonki pitkittäin halki, puolikkaat n. viiden sentin pätkiksi. Pari valkosipulin kynttä hakataan pieneksi ja sekoitetaan pehmeään voihin. Voi-valkosipuliseos patonginpätkien leikkuupinnalle ja leivät uuniin muutamaksi minuutiksi.
Jälkkäriksi mansikoita, kermavaahtoa ja vaniljajäätelöä.
Mainio ja kevyt ateria tämän lauantain päätteeksi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti