perjantai 2. lokakuuta 2009

Itseruoskintaa...

Keväällä 2008 päätin vihdoin ryhtyä keräämään kokkailujani tänne. Päätöstä edelsi varmaan vuoden kestänyt jahkailu. Kun viimein sain aikaiseksi ryhtyä kirjoittamaan, päätin että kirjaan reseptit sitten kun olen kyseisen ruokalajin taas tällä kertaa valmistanut. Huono päätös. Postauksia on kertynyt tähän mennessä vasta 44 kpl. Tämä ei tarkoita sitä, ettenkö olisi kokkaillut useamminkin.

Ihan perusarkikokkailuja en aikonutkaan kirjata. Käytäntö on näyttänyt että murto-osa viikonloppu/juhlapyhäkokkailuistakin on jäänyt kirjaamatta. Laiskuus on ihmiselle luontaista. Erityisesti harmittaa, että jotkut juhlaruuat (pääsiäinen, joulu, juhannus) ovat jääneet dokumentoimatta. Toiseksi se, että hyvät ravintolaelämykset eivät ole saaneet huomiota. Kesällä tavoitteenani oli että Santorinin reissun ruokakokemukset olisi tullut kirjattua. Sekin jäi aikeeksi. Myös blogille nimen antanut Seljankaresepti on julkaisematta. Sitä en kuitenkaan julkaise ennenkuin valmistan Seljankaa uudelleen.

Nyt yritän noudattaa saamaani neuvoa. Viime kesänä tapasin työasiossa erään maineekkaan bloggaajan joka totesi, että hänen periaatteenaan on kirjoittaa yksi teksti päivässä. Muuten ei tule valmista. Kyseinen henkilö bloggailee ihan muusta kuin ruuasta, mutta periaate on oikea. Tavoitteet on asetettava. Nyt aion kirjoitella kokemuksiani vähintään kahdesti viikossa. Saas nähdä kuinka äijän käy...

Ei kommentteja: