sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Timjamikanaa

Viimeviikolla kotiin tuli joku Stockmannin mainoslehti. Jossain siinä aviisissa oli mielenkiintoinen resepti. En tullut kirjanneeksi sitä tarkasti, mutta ulkomuistista tein sen inspiroimana tällaisen ruokalajin;

  • 4 kpl broilerin rintafilettä
  • 1 paketti pekonia
  • 1 ruukku tuoretta timjamia
  • muutama oksa persiljaa
  • suolaa
  • pippuria

Tuoreet yrtit hakataan pieneksi silpuksi. Broilerifileet maustetaan suolalla ja pippurilla ja niiden pinnalle taputellaan yrttihakkelus. Fileiden ympärille kääritään pekonisiivut (vähintään kaksi pekoniviipaletta filettä kohden).

Vuokaan ja uuniin.
Lämpöä noin 175 astetta
Aikaa noin 40 minuuttia.

Timjami, pekoni ja broileri soivat hyvin yhdessä!

Ei kommentteja: