Kanakeiton reseptiä etsiessäni löysin tämänkin mainion, lämmittävän keiton ohjeen. Talvella on kiva syödä voimakasmakuisia keittoja, joten tätä voisi väsätä ensi viikonloppuna - ehkä...
- 300 g luutonta naudanlihaa
- 2 sipulia
- 2 rkl rasvaa
- 2 tl paprikajauhetta
- 1½ l vettä
- 3 lihaliemikuutiota
- 1 tl kuminaa
- 15 tippaa Tabascoa
- 4 valkosipulin kynttä
- 600 g perunoita
- 2 vihreää paprikaa
- 400 g tomaattimurskaa
- suolaa, pippuria
- persiljasilppua
- Ruskista kuutioidut tai suikaloidut lihapalat ja silputtu sipuli rasvassa padassa.
- Lisää paprikajauhe. Lisää vesi ja lihaliemikuutiot ja kuumenna kiehuvaksi
- Lisää kumina, tabasco ja puristetut valkosipulin kynnet
- Hauduta kannen alla puolisen tuntia
- Lisää kuutioidut perunat, suikaloidut paprikat ja tomaattimurska.
- Hauduta noin 15 minuuttia.
Tarkista maku. Ripottele pinnalle persiljasilppua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti